Bedrijfsinformatie

DRAGT BOUW, is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Langelille.
Ons bedrijf is opgericht in augustus 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot een bedrijf wat is gespecialiseerd in de vele takken die de bouw rijk is, denk aan: nieuwbouw, verbouw, onderhoud.

We zijn opgericht vanuit een familiebedrijf welke zich daarvoor al ca. 25 jaar had bewezen in de woningbouw e.d.. Voor de particuliere sector zijn er in geheel Noord-Nederland diverse woningen in allerlei varianten gebouwd, volgens het houtskeletbouw systeem. Door de opkomende markt van het geprefabriceerd aanleveren van prefab houtkonstruktie onderdelen, wat voorkomt uit het houtskeletbouwsysteem, werd het bedrijf ook daarvoor benaderd waardoor er op een gegeven moment 2 dingen door elkaar heen gingen lopen.
Er is daarom besloten om dit te gaan splitsen in 2 geheel onafhankelijke bedrijven, een timmerfabriek uitsluitend voor het maken en leveren van prefab houtkonstrukties (Dragt Houtkonstruktie b.v.) en een bouw- & montagebedrijf voor het bouwen van woningen en het eventueel monteren van prefab houtkonstrukties voor collega-aannemers. Deze montage doen wij zowel voor Dragt Houtkonstruktie b.v. maar dit kunnnen wij, door ons geheel onafhankelijkheid, ook voor voor andere timmerfabrieken en aannemers uitvoeren.

Mocht u inlichting willen over een voor u te realiseren project, dan kunt u ons gemakkelijk bereiken via het contact formulier op deze site
  • Vragen? Bel gerust:
    0561 48 11 07
    06 11 09 45 40
  • Opbouwen vakantiewoning te Loosdrecht

  • Kozijn renovatie

  • Nieuwbouw woonhuis + kantoor te Langelille

  • Nieuwbouw woning te Blankenham

Multiminded reclame in internet bureau sneek